Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / pod red. Wojciech Truszkowski, Patrycja Róża Sosna ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce /2019. Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
 2. Uwarunkowania bezpieczeństwa ruchu drogowego w ujęciu antropotechnicznym /2017. Winter, Waldemar.
 3. Uwarunkowania budowania konkurencyjności przedsiębiorstw w otoczeniu globalnym : praca zbiorowa /2007. Sobczak, Iwona (1974- ).
 4. Uwarunkowania budowy biogospodarki i zrównoważonego rozwoju w Polsce /2019. Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
 5. Uwarunkowania budowy potencjału innowacyjnego polskich małych i średnich przedsiębiorstw /2010. Zastempowski, Maciej (1974- ).
 6. Uwarunkowania budowy systemu niedrzewnego użytkowania lasu /2013. Staniszewski, Paweł (leśnictwo).
 7. Uwarunkowania dobrobytu w sferze realnej /2013. Babula, Elżbieta.
 8. Uwarunkowania dyfuzji innowacji w polskiej gospodarce /2012. Firszt, Dariusz (1980- ).
 9. Uwarunkowania działalności inwestycyjnej przedsiębiorstw europejskich w Chinach /2010. Kania, Maria (1970- ).
 10. Uwarunkowania działalności małych i średnich przedsiębiorstw : przywództwo, marketing, budżet /2017. Drewniak, Rafał (ekonomia).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ