Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
17
tytułów spełniających kryteria:
Żywność funkcjonalna.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Obszary wiejskie i rolnictwo a kosmetologia i farmacja / Cezary A. Kwiatkowski, Elżbieta Harasim.
Autor:
Kwiatkowski, Cezary (1967- ).
, Harasim, Elżbieta.
3.
Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / pod red. Wojciech Truszkowski, Patrycja Róża Sosna ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
, Sosna, Patrycja.
4.
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański.
Autor:
Bazylak, Grzegorz (1953- ).
, Różański, Henryk Stanisław (1974- ).
5.
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : monografia naukowa VI konferencji: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : Medycyna komplementarna w zapobieganiu i leczeniu chorób cywilizacyjnych / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański.
Autor:
Bazylak, Grzegorz (1953- ).
, Różański, Henryk Stanisław (1974- ).
, Międzynarodowa Konferencja "Rośliny Zielarskie, Kosmetyki Naturalne i Żywność Funkcjonalna" 2019 ; Krosno).
6.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych].
Autor:
Świderski, Franciszek (1940- ).
Wydanie:
Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN).
7.
Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska ; recenzenci Władysław Kędzior, Zbigniew Krejpcio.
Autor:
Śmigielska, Hanna.
, Kędzior, Władysław.
, Krejpcio, Zbigniew.
8.
Superżywność : jedzenie i medycyna przyszłości / David Wolfe ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
Autor:
Wolfe, David (1970- ).
, Kotarski, Bartłomiej Marcin.
9.
Żywność funkcjonalna : najzdrowsze produkty z natury / Thorsten Weiss, Jenny Bor ; [tłumaczenie Kamila Petrikowska].
Autor:
Weiss, Thorsten.
, Petrikowska, Kamila.
, Bor, Jenny.
10.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (26), Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta / redakcja naukowa Mariola Kwasek ; autorzy Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Kwasek, Mariola.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.