Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
     
  •  
  • Sosna, Patrycja.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Bezpieczeństwo żywności.
     
  •  
  • Żywność -- jakość.
     
  •  
  • Żywność funkcjonalna.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
     
  •  
  •  Sosna, Patrycja.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Uwarunkowania bezpie...
     
     
     
     Opis MARC
    Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / pod red. Wojciech Truszkowski, Patrycja Róża Sosna ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
    Autor: Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze)., Sosna, Patrycja.
    Olsztyn : Katedra Agrotechnologii, Zarządzania Produkcją Rolniczą i Agrobiznesu. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2019.
    Hasła przedm.
  • Bezpieczeństwo żywności.
  •  
  • Żywność -- jakość.
  •  
  • Żywność funkcjonalna.
  • Opis fiz.: 
    294 strony : ilustracje ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Monografia zawiera teksty artykułów nadesłane przez uczestników 48 MSKN "Międzynarodowe Seminarium Kół Naukowych. Koła naukowe szkołą twórczego działania".
    Bibliografie, netografie przy pracach.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu663/664Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ