Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 36 tytułów spełniających kryteria: Bezpieczeństwo żywności.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 

 1.
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej.
Autor: Madej, Bogusław., Madej, Robert.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 roku.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie 3, uaktualnione i zmienione.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - koncepcja i pomiar / Eugenia Czernyszewicz.
Autor: Czernyszewicz, Eugenia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynku żywności / redakcja naukowa Anna Dąbrowska.
Autor: Dąbrowska, Anna (ekonomika).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław., Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / pod red. Wojciech Truszkowski, Patrycja Róża Sosna ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor: Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze)., Sosna, Patrycja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Systemy żywnościowe w warunkach gospodarki cyrkularnej : studium porównawcze krajów Unii Europejskiej / Jarosław Gołębiewski.
Autor: Gołębiewski, Jarosław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Stan prawny na dzień 1 lipca 2018 r.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia / pod redakcją Aleksandry Badory, Leszka Woźniaka.
Autor: Badora, Aleksandra (1964- )., Woźniak, Leszek (nauki rolnicze).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

   1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ