Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
Sosna, Patrycja.
Hasła przedm.
Bezpieczeństwo żywności.
Żywność -- jakość.
Żywność funkcjonalna.
Przegląd katalogu
wg autora:
Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
Sosna, Patrycja.
wg tytułu:
Uwarunkowania bezpie...
Opis MARC
Uwarunkowania bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / pod red. Wojciech Truszkowski,
Patrycja
Róża
Sosna
; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Truszkowski, Wojciech (nauki rolnicze).
,
Sosna
,
Patrycja
.
Olsztyn : Katedra Agrotechnologii, Zarządzania Produkcją Rolniczą i Agrobiznesu. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2019.
Hasła przedm.
Bezpieczeństwo żywności.
Żywność -- jakość.
Żywność funkcjonalna.
Opis fiz.:
294 strony : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Monografia zawiera teksty artykułów nadesłane przez uczestników 48 MSKN "Międzynarodowe Seminarium Kół Naukowych. Koła naukowe szkołą twórczego działania".
Bibliografie, netografie przy pracach.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.