Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Hasła przedm.
Trętwian czterorożny -- odmiany -- próby.
Trętwian czterorożny -- skład chemiczny.
Trętwian czterorożny -- wydajność.
Przegląd katalogu
wg autora:
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
wg tytułu:
Wartość gospodarcza ...
Opis MARC
Wartość gospodarcza i zawartość składników odżywczych w szpinaku nowozelandzkim oraz jego przydatność do produkcji mrożonek i konserw sterylizowanych / Grażyna Jaworska.
Autor:
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Kraków : Wydaw. AR, 2005.
Hasła przedm.
Trętwian czterorożny -- odmiany -- próby.
Trętwian czterorożny -- skład chemiczny.
Trętwian czterorożny -- wydajność.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 413
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 301
Opis fiz.:
98 s. : wykr. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Praca wykonana w Katedrze Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Akademii Rolniczej w Krakowie.
W serii gł.: nr 413.
Bibliogr. s. [85]-96.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
87534
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.