Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Trętwian czterorożny -- odmiany -- próby.
     
  •  
  • Trętwian czterorożny -- skład chemiczny.
     
  •  
  • Trętwian czterorożny -- wydajność.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wartość gospodarcza ...
     
     
     
     Opis MARC
    Wartość gospodarcza i zawartość składników odżywczych w szpinaku nowozelandzkim oraz jego przydatność do produkcji mrożonek i konserw sterylizowanych / Grażyna Jaworska.
    Autor: Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
    Kraków : Wydaw. AR, 2005.
    Hasła przedm.
  • Trętwian czterorożny -- odmiany -- próby.
  •  
  • Trętwian czterorożny -- skład chemiczny.
  •  
  • Trętwian czterorożny -- wydajność.
  • Seria: 
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 413
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 301
    Opis fiz.: 
    98 s. : wykr. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Praca wykonana w Katedrze Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Akademii Rolniczej w Krakowie.
    W serii gł.: nr 413.
    Bibliogr. s. [85]-96.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni87534Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ