Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 11 tytułów spełniających kryteria: Zwyczaje żywieniowe.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Ocena zwyczajów żywieniowych i wiedzy żywieniowej, stylu życia oraz stanu odżywienia młodzieży akademickiej i osób starszych z województwa kujawsko-pomorskiego : praca zbiorowa / pod redakcją Anny Długosz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Piotrowska-Długosz, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Edukacja żywieniowa : w teorii i praktyce / redakcja naukowa Krystyna Gutkowska, Janusz Włodzimierz Adamowski.
Autor: Gutkowska, Krystyna., Adamowski, Janusz Włodzimierz (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Edukacja żywieniowa / Isobel R. Contento ; przełożyli Olga Siara, Małgorzata Guzowska, Wojciech Szczepański ; redakcja naukowa polskiego wydania Barbara Woynarowska, Nina Ogińska-Bulik, Magdalena Woynarowska-Sołdan. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Contento, Isobel R., Siara, Olga., Woynarowska, Barbara., Woynarowska-Sołdan, Magdalena., Ogińska-Bulik, Nina., Guzowska-Dąbrowska, Małgorzata., Szczepański, Wojciech (pediatria).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie 1.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Cukier, sól, tłuszcz : jak uzależniają nas koncerny spożywcze / Michael Moss ; [przekł. Piotr Cieślak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Moss, Michael (1955- )., Cieślak, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Historia polskiego smaku : kuchnia, stół, obyczaje / Maja i Jan Łozińscy ; wybór zdj. Maja i Jan Łozińscy.
Autor: Łozińska, Maja., Łoziński, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Historia żywności : jak żywność zmieniała świat / B. W. Higman ; przeł. Anna Kunicka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Higman, B. W. (1943- )., Kunicka, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Żywieniowe podłoże zagrożeń zdrowia w Polsce / Lidia Wądołowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Wądołowska, Lidia (1960- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Psychologia odżywiania się : od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych / Jane Ogden ; przekł. Robert Andruszko. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Ogden, Jane (1966- )., Andruszko, Robert.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : historia kultury sub speciae culinaria / Katarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski. Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk.
Autor: Łeńska-Bąk, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ