Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Zwyczaje żywieniowe.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Ocena zwyczajów żywieniowych i wiedzy żywieniowej, stylu życia oraz stanu odżywienia młodzieży akademickiej i osób starszych z województwa kujawsko-pomorskiego : praca zbiorowa / pod redakcją Anny Długosz.
Autor:
Piotrowska-Długosz, Anna.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Edukacja żywieniowa : w teorii i praktyce / redakcja naukowa Krystyna Gutkowska, Janusz Włodzimierz Adamowski.
Autor:
Gutkowska, Krystyna.
, Adamowski, Janusz Włodzimierz (1952- ).
3.
Edukacja żywieniowa / Isobel R. Contento ; przełożyli Olga Siara, Małgorzata Guzowska, Wojciech Szczepański ; redakcja naukowa polskiego wydania Barbara Woynarowska, Nina Ogińska-Bulik, Magdalena Woynarowska-Sołdan.
Autor:
Contento, Isobel R.
, Siara, Olga.
, Woynarowska, Barbara.
, Woynarowska-Sołdan, Magdalena.
, Ogińska-Bulik, Nina.
, Guzowska-Dąbrowska, Małgorzata.
, Szczepański, Wojciech (pediatria).
Wydanie:
Wydanie 1.
4.
Cukier, sól, tłuszcz : jak uzależniają nas koncerny spożywcze / Michael Moss ; [przekł. Piotr Cieślak].
Autor:
Moss, Michael (1955- ).
, Cieślak, Piotr.
5.
Historia polskiego smaku : kuchnia, stół, obyczaje / Maja i Jan Łozińscy ; wybór zdj. Maja i Jan Łozińscy.
Autor:
Łozińska, Maja.
, Łoziński, Jan.
6.
Historia żywności : jak żywność zmieniała świat / B. W. Higman ; przeł. Anna Kunicka.
Autor:
Higman, B. W. (1943- ).
, Kunicka, Anna.
7.
Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
8.
Żywieniowe podłoże zagrożeń zdrowia w Polsce / Lidia Wądołowska.
Autor:
Wądołowska, Lidia (1960- ).
9.
Psychologia odżywiania się : od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych / Jane Ogden ; przekł. Robert Andruszko.
Autor:
Ogden, Jane (1966- ).
, Andruszko, Robert.
10.
O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : historia kultury sub speciae culinaria / Katarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski. Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk.
Autor:
Łeńska-Bąk, Katarzyna.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.