Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
119
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
1.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 3 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Ergonomia wobec wielokulturowości. Cz. 2 / Tadeusz Juliszewski, Wojciech Jan Chmielewski, Joanna Olszewska-Gniadek ; Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Polska Akademia Umiejętności.
Autor:
Chmielewski, Wojciech Jan.
, Olszewska-Gniadek, Joanna.
, Juliszewski, Tadeusz (1951- ).
5.
Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw : teoria i praktyka / Łukasz Kopiński, Eugenia Czernyszewicz.
Autor:
Kopiński, Łukasz.
, Czernyszewicz, Eugenia.
6.
Rola logistyki w polskim sektorze żywnościowym / redakcja naukowa Mirosław Gornowicz.
Autor:
Gornowicz, Mirosław.
7.
Cykl koniunkturalny w Polsce a wahania marż w przemyśle spożywczym / Justyna Kufel-Gajda.
Autor:
Kufel-Gajda, Justyna.
8.
Alokacyjne i dystrybucyjne dylematy polityki rolnej na przykładzie polskiego sektora rolno-spożywczego w okresie 1989-2018 / Marek Wigier.
Autor:
Wigier, Marek.
9.
Metodologiczne aspekty pomiaru międzynarodowej konkurencyjności branży na przykładzie przemysłu spożywczego / Katarzyna Łukiewska.
Autor:
Łukiewska, Katarzyna.
10.
Zarządzanie ryzykiem w realizacji procesów logistycznych w przedsiębiorstwach produkcyjnych / Agnieszka Gaschi-Uciecha.
Autor:
Gaschi-Uciecha, Agnieszka.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.