Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Czerniejewska-Surma, Barbara.
Hasła przedm.
Histamina.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- skład chemiczny.
Przegląd katalogu
wg autora:
Czerniejewska-Surma, Barbara.
wg tytułu:
Wpływ wybranych czyn...
Opis MARC
Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych / Barbara Czerniejewska-Surma.
Autor:
Czerniejewska-Surma, Barbara.
Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.
Hasła przedm.
Histamina.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- skład chemiczny.
Seria:
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 237
Opis fiz.:
92 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 77-88.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
88578
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.