Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
774
tytułów spełniających kryteria:
Żywność.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
Autor:
Michota-Katulska, Ewa.
, Zegan, Magdalena.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Uwarunkowania i tendencje zmian konsumpcji żywności w Polsce : wydatki, spożycie, determinanty, zróżnicowanie / Anna Murawska.
Autor:
Murawska, Anna (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Badania i podstawy czystszej produkcji butelek PET / Patrycja Bałdowska-Witos.
Autor:
Bałdowska-Witos, Patrycja.
Wydanie:
Wydawnie I.
4.
Interakcje leków z żywnością / Magdalena Obrzut.
Autor:
Obrzut, Magdalena.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk.
5.
Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Sady, Sylwia.
6.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor:
Górka-Chowaniec, Agnieszka.
7.
Analiza i ocena jakości żywności / redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
Autor:
Piecyk, Małgorzata.
, Wołosiak, Rafał.
Wydanie:
Wydanie I.
8.
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej.
Autor:
Madej, Bogusław.
, Madej, Robert.
Wydanie:
Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 roku.
9.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
10.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 3 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.