Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 773 tytułów spełniających kryteria: Żywność.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
Autor: Michota-Katulska, Ewa., Zegan, Magdalena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Uwarunkowania i tendencje zmian konsumpcji żywności w Polsce : wydatki, spożycie, determinanty, zróżnicowanie / Anna Murawska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Murawska, Anna (ekonomia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Badania i podstawy czystszej produkcji butelek PET / Patrycja Bałdowska-Witos. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Bałdowska-Witos, Patrycja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydawnie I.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Sady, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Interakcje leków z żywnością / Magdalena Obrzut.
Autor: Obrzut, Magdalena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym / pod redakcją Joanny Stadnik ; autorzy: Joanna Barłowska [i 27 pozostałych].
Autor: Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia)., Barłowska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor: Górka-Chowaniec, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Analiza i ocena jakości żywności / redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
Autor: Piecyk, Małgorzata., Wołosiak, Rafał.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej.
Autor: Madej, Bogusław., Madej, Robert.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 roku.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ