Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem).
Grzybek, Maria (1952- ).
Makarski, Sylwester (1942- ).
Hasła przedm.
Zarządzanie jakością -- Polska -- 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1990-.
Żywność -- jakość -- Polska -- 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta -- Polska.
Przegląd katalogu
wg autora:
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem).
Grzybek, Maria (1952- ).
Makarski, Sylwester (1942- ).
wg tytułu:
Kreowanie jakości ha...
Opis MARC
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski.
Autor:
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem).
, Grzybek, Maria (1952- ).
, Makarski, Sylwester (1942- ).
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016.
Hasła przedm.
Zarządzanie jakością -- Polska -- 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1990-.
Żywność -- jakość -- Polska -- 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta -- Polska.
Opis fiz.:
203 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 189-195.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.