Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 14 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Rynki rolne i żywnościowe w dobie innowacji cyfrowych / Szczepan Figiel.
Autor: Figiel, Szczepan (1956- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Aplikacyjne i teoretyczne problemy w przemyśle rolno-spożywczym : innowacja - synergia nauki, przemysłu, zdrowia i życia / redaktorzy naukowi Katarzyna Szwedziak, Marek Tukiendorf, Łukasz Biłos, Tomasz Jakubowski.
Autor: Tukiendorf, Marek (1964-2019)., Szwedziak, Katarzyna., Biłos, Łukasz., Jakubowski, Tomasz (nauki rolnicze).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Potencjalne scenariusze rozwoju innowacyjności w sektorze rolno-spożywczym po 2020 roku : praca zbiorowa / pod redakcją Renaty Grochowskiej ; autorzy Piotr Chechelski, Renata Grochowska, Wojciech Kazanecki, Zofia Mirkowska, Konrad Prandecki, Dagmara Zuzek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Chechelski, Piotr., Grochowska, Renata (ekonomia)., Kazanecki, Wojciech (1980- )., Mirkowska, Zofia., Prandecki, Konrad., Zuzek, Dagmara K.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Uwarunkowania rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich / redakcja naukowa Szczepan Figiel ; autorzy: Piotr Chechelski, Szczepan Figiel, Renata Grochowska, Wojciech Kozłowski, Dominika Kuberska.
Autor: Chechelski, Piotr., Figiel, Szczepan (1956- )., Grochowska, Renata (ekonomia)., Kozłowski, Wojciech (ekonomika rolnictwa)., Kuberska, Dominika.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Aplikacyjne i teoretyczne problemy w przemyśle rolno-spożywczym - postęp naukowo-techniczny / pod redakcją naukową Marka Tukiendorfa, Katarzyny Szwedziak, Tomasza Łusiaka, Dominiki Matuszek.
Autor: Tukiendorf, Marek (1964-2019)., Szwedziak, Katarzyna., Łusiak, Tomasz., Matuszek, Dominika.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Firlej, Krzysztof (1961- )., Żmija, Dariusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie / red. nauk. Bożena Nosecka ; aut.: Bożena Nosecka [et. al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nosecka, Bożena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jeżewska-Zychowicz, Marzena., Jeznach, Maria., Kosicka-Gębska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - ujęcie regionalne / Barbara Grzybowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grzybowska, Barbara ( -2015).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Innowacyjna żywność w opinii konsumentów i producentów / Iwona Kowalczuk.
Autor: Kowalczuk, Iwona.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ