Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Tradycyjny Smak
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Destylaty alkoholowe z owoców / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.
Autor:
Hagmann, Klaus (1962- ).
, Essich, Birgit.
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
2.
Ryby : wędzenie, grillowanie, marynowanie / Wolfgang Hauer ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.
Autor:
Hauer, Wolfgang.
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
3.
Sery : masło, jogurt, kefir : 120 przepisów na przetwory mleczne / Lotte Hanreich, Edith Zeltner ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk.
Autor:
Hanreich, Lotte.
, Floriańczyk, Barbara.
, Zeltner, Edith.
4.
Wędliny : wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu / Franz Siegfried Wagner ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk.
Autor:
Wagner, Franz Siegfried.
, Floriańczyk, Barbara.
5.
Mięso i inne przysmaki z ogniska / Carsten Bothe ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.
Autor:
Bothe, Carsten (1966- ).
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
6.
Miód : propolis, pyłek, wosk / Wolfgang Oberrisser ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk.
Autor:
Oberrisser, Wolfgang.
, Floriańczyk, Barbara.
7.
Piwo warzone w domu / Wolfgang Vogel ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur ; konsultacja spec. Andrzej Sadownik ; [rys. Marlene Gemke].
Autor:
Vogel, Wolfgang.
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
, Sadownik, Andrzej.
, Gemke, Marlene.
8.
Chleb z własnego pieca / Margret Merzenich, Erika Thier ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur ; [zdj. Roland Bauer et al.].
Autor:
Merzenich, Margret.
, Thier, Erika.
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
, Bauer, Roland (1928- ).
9.
Wino z winogron i innych owoców / Wolfgang Vogel ; tł. z jęz. niem. Barbara Floriańczyk ; konsultacja spec. i adapt. Wojciech Bosak ; [zdj. Helga Buchter-Weisbrodt et al.].
Autor:
Vogel, Wolfgang.
, Floriańczyk, Barbara.
, Bosak, Wojciech.
, Buchter-Weisbrodt, Helga.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.