Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
109
tytułów spełniających kryteria:
Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 1896-1894
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / Beata Mikołajczak.
Autor:
Mikołajczak, Beata.
2.
Wydajność procesu fermentacji metanowej w biogazowniach rolniczych / Krzysztof Pilarski.
Autor:
Pilarski, Krzysztof.
3.
Methylation and oxidative changes in DNA samples of cattle living in environmental conditions contaminated with heavy metals / Marlena Szalata.
Autor:
Szalata, Marlena.
4.
Analiza właściwości wybranych bakteriocyn klasy IIa uzyskanych w układach heterologicznych / Agnieszka Olejnik-Schmidt.
Autor:
Olejnik-Schmidt, Agnieszka.
5.
Wpływ technologii minimalnego przetwarzania na jakość sensoryczną i mikrobiologiczną oraz zawartość związków biologicznie aktywnych w jarmużu (Brassica oleracea L. var. acephala DC.) / Róża Biegańska-Marecik.
Autor:
Biegańska-Marecik, Róża.
6.
Klasyfikacja jakościowo-wytrzymałościowa drewna sosny zwyczajnej z Polski Zachodniej w wybranych badaniach nieniszczących / Marek Wieruszewski.
Autor:
Wieruszewski, Marek.
7.
Determinanty regionalnych zmian w sektorze produkcji trzody chlewnej w Polsce / Benedykt Pepliński.
Autor:
Pepliński, Benedykt.
8.
Możliwości kształtowania parametrów struktury gleb mineralnych przez zastosowanie dodatków nawozów organicznych, naturalnych oraz preparatu mikrobiologicznego / Piotr Gajewski.
Autor:
Gajewski, Piotr (gleboznawstwo).
9.
Technologiczne i żywieniowe aspekty wykorzystania ziarna krajowych odmian pszenżyta / Agnieszka Makowska.
Autor:
Makowska, Agnieszka (technologia żywności).
10.
Wzrost, plonowanie i bilans cukrów u wybranych odmian szparaga (Asparagus officinalis L.) / Włodzimierz Krzesiński.
Autor:
Krzesiński, Włodzimierz.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.