Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
28
tytułów spełniających kryteria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione, (2 dodr.).
2.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Autor:
Świderski, Franciszek (1940- ).
Wydanie:
Wyd. 3 uaktual., dodr.
3.
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.].
Autor:
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Wydanie:
Wyd. 4, dodr.
4.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione, dodr.
5.
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.].
Autor:
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Wydanie:
Wyd. 4.
6.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski.
Autor:
Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Wydanie:
Wyd. 15.
7.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione.
8.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski.
Autor:
Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Wydanie:
Wyd. 14 uzup.
9.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Autor:
Świderski, Franciszek (1940- ).
Wydanie:
Wyd. 3 uaktual.
10.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski.
Autor:
Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Wydanie:
Wyd. 13 zm.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.