Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 28 tytułów spełniających kryteria: Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 8 uaktualnione, (2 dodr.).
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Autor: Świderski, Franciszek (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 uaktual., dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4, dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 8 uaktualnione, dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 15.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 8 uaktualnione.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 14 uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Autor: Świderski, Franciszek (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 uaktual.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kączkowski, Jerzy (1925-2004).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 13 zm.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ