Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Produkcja koncentratów mleczarskich / Stefan Pawlik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pawlik, Stefan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 popr. i uaktual, (dodr.).
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Warmińska-Radyko, Iwona., Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Łańcuch chłodniczy w produkcji mleczarskiej / Marek Gaworski, Adam Kupczyk. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gaworski, Marek (1961- )., Kupczyk, Adam.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Cichosz, Grażyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Produkcja mlecznych napojów fermentowanych / Waldemar Dzwolak [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dzwolak, Waldemar.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Produkcja mlecznych deserów mrożonych / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dzwolak, Waldemar., Ziajka, Stefan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Technologia serów miękkich / Wojciech Derengiewicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Derengiewicz, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wyrób masła / Bogusław Staniewski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Staniewski, Bogusław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Żuraw, Józef (technologia żywności)., Chojnowski, Władysław (technologia żywności)., Jęsiak, Zdzisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Podstawy mikrobiologii mleczarskiej / Kazimierz Kornacki, Łucja Łaniewska-Moroz, Iwona Warmińska-Radyko. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kornacki, Kazimierz (1935-2006)., Warmińska-Radyko, Iwona., Łaniewska-Moroz, Łucja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ