Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
12
tytułów spełniających kryteria:
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Produkcja koncentratów mleczarskich / Stefan Pawlik.
Autor:
Pawlik, Stefan.
Wydanie:
Wyd. 3 popr. i uaktual, (dodr.).
2.
Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
Autor:
Warmińska-Radyko, Iwona.
, Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
3.
Łańcuch chłodniczy w produkcji mleczarskiej / Marek Gaworski, Adam Kupczyk.
Autor:
Gaworski, Marek (1961- ).
, Kupczyk, Adam.
4.
Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz.
Autor:
Cichosz, Grażyna.
5.
Produkcja mlecznych napojów fermentowanych / Waldemar Dzwolak [et al.].
Autor:
Dzwolak, Waldemar.
6.
Produkcja mlecznych deserów mrożonych / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka.
Autor:
Dzwolak, Waldemar.
, Ziajka, Stefan.
7.
Technologia serów miękkich / Wojciech Derengiewicz.
Autor:
Derengiewicz, Wojciech.
8.
Wyrób masła / Bogusław Staniewski.
Autor:
Staniewski, Bogusław.
9.
Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak.
Autor:
Żuraw, Józef (technologia żywności).
, Chojnowski, Władysław (technologia żywności).
, Jęsiak, Zdzisław.
10.
Podstawy mikrobiologii mleczarskiej / Kazimierz Kornacki, Łucja Łaniewska-Moroz, Iwona Warmińska-Radyko.
Autor:
Kornacki, Kazimierz (1935-2006).
, Warmińska-Radyko, Iwona.
, Łaniewska-Moroz, Łucja.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.