Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Zin, Marek (1947- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gil, Marian., Zin, Marek (1947- )., Głodek, Elżbieta., Rudy, Mariusz., Stanisławczyk, Renata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ocena żywności i żywienia / pod. red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marian Gil [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gil, Marian., Zin, Marek (1947- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; [aut. rozdz. Marek Zin et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Zin, Marek (1947- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Aspekty technologiczne i ekonomiczne gospodarki żywnościowej regionu podkarpackiego / pod red. Marka Zina, Agaty Znamirowskiej.
Autor: Zin, Marek (1947- )., Znamirowska, Agata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Czynniki kształtujące jakość mięsa i jego przetworów : wykłady / Marek Zin. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Zin, Marek (1947- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wartość rzeźna i jakość fizyko-chemiczna mięsa buhajków rasy ncb opasanych systemem pastwiskowym i alkierzowym / Marek Zin.
Autor: Zin, Marek (1947- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ