Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Ziarna -- jakość.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Czynniki kształtujące wartość technologiczną i zdrowotną nasion i oleju rzepakowego : monografia / autorzy monografii: Franciszek Wielebski, Marek Wójtowicz, Iwona Bartkowiak-Broda, Jerzy Tys, Mariola Chmielewska, Tomasz Klejdysz.
Autor:
Wielebski, Franciszek.
, Wójtowicz, Marek (agronomia).
, Bartkowiak-Broda, Iwona.
, Tys, Jerzy.
, Chmielewska, Mariola (agrofizyka).
, Klejdysz, Tomasz.
2.
Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe, w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno / Małgorzata Wroniak.
Autor:
Wroniak, Małgorzata.
3.
Biochemiczne metody detekcji ukrytego porażenia ziarna pszenicy wołkiem zbożowym (Sitophilus granarius L.) / Dorota Piasecka-Kwiatkowska.
Autor:
Piasecka-Kwiatkowska, Dorota (1965- ).
4.
Badania wyróżników jakości technologicznej ziarna pszenicy w aspekcie jego cech geometrycznych / Katarzyna Małgorzata Majewska.
Autor:
Majewska, Katarzyna Małgorzata.
5.
Wartość odżywcza i przydatność paszowa żółtonasiennego rzepiku (Brassica rapa L.) odmiany Parkland w żywieniu świń / Krzysztof Lipiński ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Lipiński, Krzysztof (zootechnika).
6.
Plon i jakość nasion rzepaku jarego (Brassica napus var. oleifera f. annua), łubinu żółtego (Lupinus luteus L.) oraz łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius L.) w zależności od stosowanych środków ochrony roślin / Barbara Adomas ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Adomas, Barbara.
7.
Studia nad plonowaniem i jakością pszenicy twardej (Triticum durum Desf.) / Leszek Rachoń.
Autor:
Rachoń, Leszek (1958- ).
8.
Zmiany jakościowe i ilościowe niektórych pochodnych chromanolu w kiełkujących nasionach soi i rzepaku / Marek Gogolewski.
Autor:
Gogolewski, Marek (1933-2015).
9.
Powierzchniowe i wgłębne zakażenie ziarna pszenicy jako mikrobiologiczny wskaźnik jej jakości i trwałości / Stanisław Stawicki.
Autor:
Stawicki, Stanisław (mikrobiologia).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.