Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
22
tytułów spełniających kryteria:
Zarządzanie jakością -- aspekt ekonomiczny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Współtworzenie wartości : cyfrowy sektor kreatywny / Miłosz Miszczyński.
Autor:
Miszczyński, Miłosz.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Narzędzia zarządzania jakością / Andrzej Pacana.
Autor:
Pacana, Andrzej.
3.
Zarządzanie jakością w aspekcie kosztowym / Grażyna Paulina Wójcik.
Autor:
Wójcik, Grażyna P.
Wydanie:
Wydanie I (dodruk).
4.
Praktyka zarządzania systemowego w doskonaleniu organizacji / Justyna Górna, Magdalena Kaźmierczak, Sławomir Zapłata.
Autor:
Górna, Justyna (towaroznawstwo).
, Kaźmierczak, Magdalena (ekonomia).
, Zapłata, Sławomir Paweł.
5.
Dojrzałość organizacji zarządzanej projakościowo / Wiesław Łukasiński.
Autor:
Łukasiński, Wiesław.
6.
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności : systemy, metody, narzędzia / Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski.
Autor:
Grudowski, Piotr.
, Szpakowska, Maria Jolanta.
, Brodnicka, Elwira.
, Marjańska, Ewa.
, Celmerowski, Zbigniew.
7.
Jakość usług turystycznych i rekreacyjnych : ujęcie holistyczne / Bolesław Goranczewski, Anna Szeliga-Kowalczyk.
Autor:
Goranczewski, Bolesław.
, Szeliga-Duchnowska, Anna.
8.
Rachunek kosztów docelowych w zarządzaniu jakością w przedsiębiorstwie / Monika Łobaziewicz.
Autor:
Łobaziewicz, Monika.
9.
Koszty jakości : wybrane aspekty / Grażyna Paulina Wójcik.
Autor:
Wójcik, Grażyna P.
10.
Strategia zarządzania jakością / Stanisław Tkaczyk, Ewa Kowalska-Napora.
Autor:
Tkaczyk, Stanisław.
, Kowalska-Napora, Ewa (1973- ).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.