Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
5
tytułów spełniających kryteria:
Zarudzki, Ryszard.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Dobrostan chowu trzody chlewnej : podstawy dobrostanu w chowie bydła w aspekcie kodeksu dobrej praktyki rolniczej / Maria Gwizdała, Ryszard Zarudzki.
Autor:
Gwizdała, Maria.
, Zarudzki, Ryszard.
2.
Poradnik lidera grupy producentów rolnych : praca zbiorowa / aut.: Jolanta Bat [et. al.] ; red. całości Ryszard Zarudzki, Andrzej Przepióra, Adam Futymski.
Autor:
Bat, Jolanta.
, Zarudzki, Ryszard.
, Przepióra, Andrzej.
, Futymski, Adam.
3.
Zintegrowany System Zarządzania i Kontroli (IACS) - możliwości i konsekwencje dla województwa pomorskiego / Ryszard Zarudzki ; Pomorska Izba Przemysłowo-Handlowa, Regionalne Centrum Informacji Europejskiej.
Autor:
Zarudzki, Ryszard.
4.
Nowoczesne systemy szacowania wartości pokarmowej pasz i bilansowania dawek pokarmowych dla przeżuwaczy : nauka dla praktyki ; materiały konferencyjne Gdańsk-Lipce 23-24.09.1999 / zespół red. Eugeniusz R. Grela, Jan Tywończuk, Ryszard Zarudzki.
Autor:
Grela, Eugeniusz.
, Tywończuk, Jan.
, Zarudzki, Ryszard.
5.
DLG - klucz do organoleptycznej oceny jakości i szacowania wartości pokarmowej pasz objętościowych / autorzy przekładu i opracowania w języku polskim Zarudzki Ryszard, Jan Zastawny, Eugeniusz R. Grela, Adam Traczykowski ; Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Gdańsku, Niemieckie Towarzystwo Rolnicze.
Autor:
Zarudzki, Ryszard.
, Zastawny, Jan ( -2005).
, Grela, Eugeniusz.
, Traczykowski, Adam.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.