Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Alina Czyż, Krystyna Lipińska-Szeniako
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 /1977. Wróbel, Barbara (normalizacja).
 2. Wyroby garmażeryjne niemięsne mączno-kaszowo-warzywne - Wymagania ogólne BN-82/8159-06 /1982. Łacik, Lucyna.
 3. Wyroby garmażeryjne niemięsne nabiałowe - Wymagania ogólne BN-88/8153-01 /1988. Gackowska, Lucyna.
 4. Wyroby garmażeryjne - Pakowanie, przechowywanie i transport - Wytyczne ogólne BN-73/8150-04 /1973.  
 5. Wyroby garmażeryjne - Pakowanie, przechowywanie i transport - Wytyczne ogólne BN-90/8150-04 /1990. Roszak, Janina.
 6. Wyroby garmażeryjne - Pasztety, klopsy, pieczenie z mięs mielonych - Wymagania ogólne BN-80/8151-05 /1980.  
 7. Wyroby garmażeryjne - Półfabrykaty mięsne z mięsa mielonego wieprzowego, wołowego, cielęcego i mieszanego BN-72/8151-33 /[około 1972].  
 8. Wyroby garmażeryjne - Półprodukty i wyroby gotowe warzywno-owocowe - Wymagania ogólne BN-85/8154-01 /1985. Wróbel, Barbara (normalizacja).
 9. Wyroby garmażeryjne - Rolady mięsne, mięsno-podrobowe i podrobowe BN-81/8151-35 /1981. Warszywka, Maria.
 10. Wyroby garmażeryjne - Wyroby z mięsa króliczego oraz z dodatkiem mięsa króliczego BN-87/8151-52 /1987. Gradowska, Albina.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ