Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Wyroby garmażeryjne mączno-kaszowo-warzywne z dodatkiem surowców mięsnych - Wymagania ogólne BN-83/8151-01 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Maria Bernardyn
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Wyroby garmażeryjne mączno-kaszowo-warzywne z dodatkiem surowców mięsnych - Wymagania ogólne BN-83/8151-01 /1983. Wróbel, Barbara (normalizacja).
 2. Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 /1985. Idziak, Barbara.
 3. Wyroby garmażeryjne - Nazwy, określenia i klasyfikacja BN-80/8150-03 /1980. Pietrzyk, Zbigniew.
 4. Wyroby garmażeryjne - Nazwy, określenia i klasyfikacja BN-91/8150-03 /1991. Wróbel, Barbara (normalizacja).
 5. Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 /1977. Wróbel, Barbara (normalizacja).
 6. Wyroby garmażeryjne niemięsne mączno-kaszowo-warzywne - Wymagania ogólne BN-82/8159-06 /1982. Łacik, Lucyna.
 7. Wyroby garmażeryjne niemięsne nabiałowe - Wymagania ogólne BN-88/8153-01 /1988. Gackowska, Lucyna.
 8. Wyroby garmażeryjne - Pakowanie, przechowywanie i transport - Wytyczne ogólne BN-73/8150-04 /1973.  
 9. Wyroby garmażeryjne - Pakowanie, przechowywanie i transport - Wytyczne ogólne BN-90/8150-04 /1990. Roszak, Janina.
 10. Wyroby garmażeryjne - Pasztety, klopsy, pieczenie z mięs mielonych - Wymagania ogólne BN-80/8151-05 /1980.  
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ