Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego /
2014.
Błażejak, Stanisław.
2.
Wybrane zagadnienia z technologii ścieków przemysłowych : przewodnik do ćwiczeń laboratoryjnych /
1993.
Anielak, Anna Maria (1952- ).
3.
Wybrane zagadnienia z technologii ścieków przemysłowych : przewodnik do ćwiczeń laboratoryjnych /
1997.
Wyd. 2 uzup.
Anielak, Anna Maria (1952- ).
4.
Wybrane zagadnienia z technologii ścieków przemysłowych : przewodnik do ćwiczeń laboratoryjnych /
1999.
Wyd. 3.
Anielak, Anna Maria (1952- ).
5.
Wybrane zagadnienia z technologii tłoczenia i oprzyrządowania : poradnik dla słuchaczy Studium Korespondencyjno-Słuchowego /
1985.
Wyd. 2 popr. i uzup.
Golatowski, Tadeusz ( -1999).
6.
Wybrane zagadnienia z technologii wielkopiecowej /
1989.
Sabela, Władysław.
7.
Wybrane zagadnienia z technologii winiarstwa /
2005.
Bonin, Sylwia.
8.
Wybrane zagadnienia z technologii żywności /
2006.
Mitek, Marta (1951- ).
9.
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego /
2014.
Mitek, Marta (1951- ).
10.
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii /
2014.
Słowiński, Mirosław (kucharstwo).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.