Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Wpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Wpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości /2009. Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
 2. Wpływ ciśnienia na rozkład naprężeń w wirnikach maszyn przepływowych w warunkach pełzania /  Rusin, Andrzej.
 3. Wpływ ćwiczeń ekscentryczno-ekscentrycznych na siłę oraz precyzję wykonywanego ruchu w kończynie górnej u młodych kobiet /  Radziszewski, Łukasz.
 4. Wpływ cyfrowej komunikacji marketingowej na angażowanie się w markę i współtworzenie jej wartości przez młodych konsumentów /2020.Wydanie I.Brzozowska-Woś, Magdalena.
 5. Wpływ cyfryzacji na modele biznesowe przedsiębiorstw /  Łobejko, Stanisław.
 6. Wpływ cyklicznego zamrażania-rozmrażania na efekty przemian fazowych wody w porach wybranych zapraw cementowych /  Świercz, Przemysław.
 7. Wpływ czasu nawilżania, przy stałym ciśnieniu, na zmianę własności mechanicznych węgli grupy 500 /  Motyczka, Antoni (1941-2013).
 8. Wpływ czasu przechowywania na niektóre cechy jakości ziarna zbóż /2016. Brewka, Julian.
 9. Wpływ czasu przekucia na własności mechaniczne zgrzeiny punktowej /  Klimpel, Andrzej (1941- ).
 10. Wpływ czasu przesycania na pierwsze stadium starzenia stopu aluminiowego AlMg10 /  Tkaczyk, Stanisław.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ