Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 5 tytułów spełniających kryteria: Wołowina -- produkcja i handel.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Mięsne użytkowanie bydła / pod redakcją Tomasza Przysuchy, Marcina Gołębiewskiego, Jana Slósarza ; autorzy: Paulina Abramowicz, Marek Balcerak, Piotr Brzozowski, Marcin Gołębiewski, Henryk Grodzki, Beata Kuczyńska, Małgorzata Kunowska-Slósarz, Tomasz Przysucha, Kamila Puppel, Jan Slósarz, Karolina Wnęk.
Autor: Abramowicz, Paulina., Przysucha, Tomasz., Gołębiewski, Marcin., Slósarz, Jan Ireneusz., Balcerak, Marek., Brzozowski, Piotr (zootechnika)., Grodzki, Henryk., Kuczyńska, Beata., Kunowska-Slósarz, Małgorzata., Puppel, Kamila., Wnęk, Karolina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod redakcją Stanisława Wajdy.
Autor: Wajda, Stanisław (zootechnika).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zachowania polskich konsumentów na rynku wołowiny / Małgorzata Kosicka-Gębska.
Autor: Kosicka-Gębska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny / aut. Danuta Rycombel, Danuta Zawadzka, Agnieszka Wierzbicka ; współpr. Dominika Guzek, Jerzy Wierzbicki, Alicja Woźniak ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Rycombel, Danuta., Zawadzka, Danuta., Wierzbicka, Agnieszka (technologia żywności)., Guzek, Dominika., Wierzbicki, Jerzy (rolnictwo)., Wierzbicka, Alicja (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Produkcja bydła mięsnego / Hermann Bogner ; i Joseph Boxbergerger [et al.] ; przekł. z niem. Barbara Zych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Bogner, Hermann (1921-2012)., Boxberger, Josef., Zych, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ