Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA /
1999.
Piotrowski, Eugeniusz.
2.
Warunki techniczno-sanitarne uboju drobiu na podstawie przepisów Unii Europejskiej /
1998.
Anders, Elżbieta.
3.
Warunki troficzne glonów torfowiskowych na obszarze Dolnego Śląska /
1995.
Matuła, Jan (1943- ).
4.
Warunki unikania zastojów w macierzowym modelu ESP = How to find conditions of avoiding the deadlocks on the basis of the matrix model of FMS /
Cyklis, Jerzy (1936-2009).
5.
Warunki utrzymania bydła - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /
2005.
Walczak, Jacek (zootechnika).
6.
Warunki utrzymania drobiu - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /
2005.
Herbut, Eugeniusz (1946- ).
7.
Warunki utrzymania koni - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /
2005.
Walczak, Jacek (zootechnika).
8.
Warunki utrzymania owiec - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /
2005.
Walczak, Jacek (zootechnika).
9.
Warunki utrzymania trzody chlewnej - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /
2005.
Walczak, Jacek (zootechnika).
10.
Warunki utrzymania zwierząt /
Parowicz, Paweł.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.