Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA /1999. Piotrowski, Eugeniusz.
 2. Warunki techniczno-sanitarne uboju drobiu na podstawie przepisów Unii Europejskiej /1998. Anders, Elżbieta.
 3. Warunki troficzne glonów torfowiskowych na obszarze Dolnego Śląska /1995. Matuła, Jan (1943- ).
 4. Warunki unikania zastojów w macierzowym modelu ESP = How to find conditions of avoiding the deadlocks on the basis of the matrix model of FMS /  Cyklis, Jerzy (1936-2009).
 5. Warunki utrzymania bydła - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /2005. Walczak, Jacek (zootechnika).
 6. Warunki utrzymania drobiu - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /2005. Herbut, Eugeniusz (1946- ).
 7. Warunki utrzymania koni - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /2005. Walczak, Jacek (zootechnika).
 8. Warunki utrzymania owiec - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /2005. Walczak, Jacek (zootechnika).
 9. Warunki utrzymania trzody chlewnej - dobrostan zwierząt : opracowanie monograficzne /2005. Walczak, Jacek (zootechnika).
 10. Warunki utrzymania zwierząt /  Parowicz, Paweł.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ