Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Uchman, Waldemar (1940- ).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa / Waldemar Uchman.
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
2.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
3.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor:
Pyrcz, Jan.
, Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
, Bilska, Agnieszka.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
4.
Modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor:
Krysztofiak, Krystyna.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
5.
Fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor:
Krysztofiak, Krystyna.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
6.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
, Bilska, Agnieszka.
Wydanie:
Wyd. 2 uzup. i poszerz.
7.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
, Bilska, Agnieszka.
8.
Zakład mięsny a środowisko naturalne / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
9.
Słownik angielsko-polski i polsko-angielski technologii mięsa = The English-Polish and Polish-English dictionary of meat technology / Zbigniew Duda [et al.] ; pod red. Waldemara Uchmana.
Autor:
Duda, Zbigniew (1929-2021).
, Uchman, Waldemar (1940- ).
10.
Rola białkowych zamienników mięsa w kształtowaniu jakości wyrobów / Waldemar Uchman.
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.