Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności /2016. Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
 2. Techniki negocjacji /2003. Cichobłaziński, Leszek.
 3. Techniki negocjacji /2007. Krzyminiewska, Grażyna.
 4. Techniki negocjacji : jak odnieść sukces w negocjacjach /2014.Wyd. 5, marzec 2014 r.Lundén, Björn (1944- ).
 5. Techniki obrazowania wykorzystywane u gryzoni laboratoryjnych : przegląd i analiza w kontekście dobrostanu zwierząt /  López Tremoleda, Jordi (1970- ).
 6. Techniki obróbki mechanicznej i erozyjnej /2000.Wydanie I.Filipowski, Ryszard.
 7. Techniki obróbki zdjęć cyfrowych : praktyczne projekty /2003. Georges, Gregory.
 8. Techniki organizatorskie /1980. Chwałek, Brunon.
 9. Techniki organizatorskie : podręcznik /1977. Mikołajczyk, Zofia (1931-2017).
 10. Techniki organizatorskie : podręcznik /1979.Wyd. 2.Mikołajczyk, Zofia (1931-2017).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ