Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Sztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Sztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw /  Flaczyk, Ewa Maria.
 2. Sztuka ludowa Pałuk : przeszłość i teraźniejszość /2006.Wyd. 2 uzup.Szkulmowska, Wanda (1931-2021).
 3. Sztuka ludowa w Polsce /1991.Wyd. 2.Fryś-Pietraszkowa, Ewa (1934-2008).
 4. Sztuka manipulacji /2018. Stelmach, Jerzy (1954- ).
 5. Sztuka mierzenia Ziemi2006. Łyszkowicz, Adam (1945- ).
 6. Sztuka Młodej Polski /[2003]. Krzysztofowicz-Kozakowska, Stefania (1939- ).
 7. Sztuka modelowania układów dynamicznych : deterministycznych, chaotycznych, stochastycznych /1996. Morrison, Foster.
 8. Sztuka myśli i słowa /1976. Garczyński, Stefan (1920-1993).
 9. Sztuka naturalnego planowania rodziny /1987. Kippley, John.
 10. Sztuka nauczania. 1, Czynności nauczyciela /1993.Wyd. 2.Kruszewski, Krzysztof (1939-2015).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ