Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 26 tytułów spełniających kryteria: Substancje tłuszczowe.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Tynek, Maria., Martysiak-Żurowska, Dorota., Parchem, Karol.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Dodruk do I wyd.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Możliwości modyfikacji składu chemicznego mleka krów : monografia / Piotr Guliński, Ewa Salamończyk, Krzysztof Młynek ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy.
Autor: Guliński, Piotr (1962- )., Salamończyk, Ewa., Młynek, Krzysztof.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem.
Autor: Tynek, Maria., Martysiak-Żurowska, Dorota., Parchem, Karol.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Studia nad stabilnością tiaminy w obecności wybranych produktów tłuszczowych i przeciwutleniaczy / Krystyna Szymandera-Buszka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymandera-Buszka, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Przeestryfikowanie enzymatyczne w wytwarzaniu i stabilizacji lipidów strukturyzowanych zero trans do zastosowań wysokotemperaturowych / Eliza Gruczyńska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Studia nad funkcjonalną rolą izomerów "trans" kwasów tłuszczowych w wyrobach ciastkarskich kruchych / Anna Żbikowska.
Autor: Żbikowska, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Dynamika zmian mikrobiologicznych i przemian tłuszczu w zaolejonej ziemi bielącej w zależności od jej modyfikacji / Teresa Krzyśko-Łupicka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Krzyśko, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Jakość zdrowotna oleju rybnego w żywieniu tuczników / Tadeusz Bakuła.
Autor: Bakuła, Tadeusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / [Mieczysław] W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wybrane zagadnienia interakcji polimer-syciwo w układach izolacyjnych kondensatorów energetycznych wysokiego napięcia / Janina Pospieszna.
Autor: Pospieszna, Janina (1943- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ