Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
26
tytułów spełniających kryteria:
Substancje tłuszczowe.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem.
Autor:
Tynek, Maria.
, Martysiak-Żurowska, Dorota.
, Parchem, Karol.
Wydanie:
Dodruk do I wyd.
2.
Możliwości modyfikacji składu chemicznego mleka krów : monografia / Piotr Guliński, Ewa Salamończyk, Krzysztof Młynek ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy.
Autor:
Guliński, Piotr (1962- ).
, Salamończyk, Ewa.
, Młynek, Krzysztof.
3.
Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem.
Autor:
Tynek, Maria.
, Martysiak-Żurowska, Dorota.
, Parchem, Karol.
4.
Studia nad stabilnością tiaminy w obecności wybranych produktów tłuszczowych i przeciwutleniaczy / Krystyna Szymandera-Buszka.
Autor:
Szymandera-Buszka, Krystyna.
5.
Przeestryfikowanie enzymatyczne w wytwarzaniu i stabilizacji lipidów strukturyzowanych zero trans do zastosowań wysokotemperaturowych / Eliza Gruczyńska.
Autor:
Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
6.
Studia nad funkcjonalną rolą izomerów "trans" kwasów tłuszczowych w wyrobach ciastkarskich kruchych / Anna Żbikowska.
Autor:
Żbikowska, Anna.
7.
Dynamika zmian mikrobiologicznych i przemian tłuszczu w zaolejonej ziemi bielącej w zależności od jej modyfikacji / Teresa Krzyśko-Łupicka.
Autor:
Krzyśko, Teresa.
8.
Jakość zdrowotna oleju rybnego w żywieniu tuczników / Tadeusz Bakuła.
Autor:
Bakuła, Tadeusz.
9.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / [Mieczysław] W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
10.
Wybrane zagadnienia interakcji polimer-syciwo w układach izolacyjnych kondensatorów energetycznych wysokiego napięcia / Janina Pospieszna.
Autor:
Pospieszna, Janina (1943- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.