Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
Hasła przedm.
Lipazy -- zastosowania przemysłowe.
Substancje tłuszczowe jadalne -- biotechnologia -- rozprawy akademickie.
Substancje tłuszczowe jadalne -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
wg tytułu:
Przeestryfikowanie e...
Opis MARC
Przeestryfikowanie enzymatyczne w wytwarzaniu i stabilizacji lipidów strukturyzowanych zero trans do zastosowań wysokotemperaturowych / Eliza Gruczyńska.
Autor:
Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.
Hasła przedm.
Lipazy
--
zastosowania przemysłowe.
Substancje
tłuszczowe
jadalne
--
biotechnologia
--
rozprawy
akademickie
.
Substancje
tłuszczowe
jadalne
--
jakość.
Seria:
Rozprawy
Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 401
Opis fiz.:
115 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 102-113.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
98677
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.