Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /
2001.
Uchman, Waldemar (1940- ).
2.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /
2008.
Wyd. 2 uzup. i poszerz.
Uchman, Waldemar (1940- ).
3.
Substancje generujące wrażenia zmysłowe /
Zawirska-Wojtasiak, Renata.
4.
Substancje groźne, niebezpieczne i pożyteczne. T. 1, Pierwiastki i związki nieorganiczne /
copyright © 2019.
Kołodziejczyk, Aleksander (1942- ).
5.
Substancje groźne, niebezpieczne i pożyteczne. T. 2, Związki organiczne /
2023.
Kołodziejczyk, Aleksander (1942- ).
6.
Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych /
Bilska, Agnieszka.
7.
Substancje niebezpieczne w ściekach z wybranych branż przemysłu chemicznego : uregulowania prawne, analiza stanu gospodarki ściekowej, strategia ograniczenia emisji : monografia /
1999.
Urbanowicz, Krystyna (ochrona środowiska).
8.
Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna /
2002.
Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
9.
Substancje obojętne, kwasowe i zasadowe /
Molski, Marcin.
10.
Substancje pochodzenia mineralnego /
Molski, Marcin.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.