Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /2001. Uchman, Waldemar (1940- ).
 2. Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /2008.Wyd. 2 uzup. i poszerz.Uchman, Waldemar (1940- ).
 3. Substancje generujące wrażenia zmysłowe /  Zawirska-Wojtasiak, Renata.
 4. Substancje groźne, niebezpieczne i pożyteczne. T. 1, Pierwiastki i związki nieorganiczne /copyright © 2019. Kołodziejczyk, Aleksander (1942- ).
 5. Substancje groźne, niebezpieczne i pożyteczne. T. 2, Związki organiczne /2023. Kołodziejczyk, Aleksander (1942- ).
 6. Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych /  Bilska, Agnieszka.
 7. Substancje niebezpieczne w ściekach z wybranych branż przemysłu chemicznego : uregulowania prawne, analiza stanu gospodarki ściekowej, strategia ograniczenia emisji : monografia /1999. Urbanowicz, Krystyna (ochrona środowiska).
 8. Substancje obce w żywności : żywność bezpieczna /2002. Sobczyk, Wiktoria (1957- ).
 9. Substancje obojętne, kwasowe i zasadowe /  Molski, Marcin.
 10. Substancje pochodzenia mineralnego /  Molski, Marcin.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ