Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Smoczyński, Stefan (1941- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kikut-Ligaj, Dariusz., Kędzior, Władysław., Smoczyński, Stefan (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Żywienie turystów / Wacław Mozolewski, Stefan Smoczyński.
Autor: Mozolewski, Wacław., Smoczyński, Stefan (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Higiena żywienia : przewodnik do ćwiczeń / Krystyna A. Skibniewska, Stefan S. Smoczyński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Skibniewska, Krystyna A., Smoczyński, Stefan (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ekologia i ochrona środowiska a żywność / Stefan S. Smoczyński [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Smoczyński, Stefan (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 uzup., dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ekologia i ochrona środowiska a żywność / Stefan S. Smoczyński [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Smoczyński, Stefan (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Chemiczne skażenia żywności / Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Smoczyński, Stefan (1941- )., Amarowicz, Ryszard.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Chemiczne aspekty higieny żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Smoczyński, Stefan (1941- )., Damicz, Władysław (1917-2003)., Amarowicz, Ryszard.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wybrane zagadnienia z higieny żywności i toksykologii / Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz, Krystyna Smoczyńska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Amarowicz, Ryszard., Smoczyński, Stefan (1941- )., Smoczyńska, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Higiena żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Smoczyński, Stefan (1941- )., Damicz, Władysław (1917-2003).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ