Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności /
2015.
Kikut-Ligaj, Dariusz.
2.
Smak tropików : kuchnie Pacyfiku /
2013.
Markuza, Biruta.
3.
Smak w analizie sensorycznej /
2011.
Skolik, Agnieszka.
4.
Smak w sztuce gastronomii /
2009.
Taniewski, Mariusz (1931- ).
5.
Smak zdrowia : zasady prawidłowego odżywiania /
1999.
Holford, Patrick.
6.
Smak zmiany : nowe formy społecznej organizacji rolnictwa i konsumpcji żywności w Unii Europejskiej /
2014.
Goszczyński, Wojciech (1983- ).
7.
Smakowite kąski dla Windows /
1994.
Sandler, Corey.
8.
Small animal diagnostic ultrasound
© copyright 2024.
Mattoon, John S.
9.
Small animal diagnostic ultrasound
© copyright 2024.
Mattoon, John S.
10.
Small animal oncology
2003.
Morris, Joanna (1964- ).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.