Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
22
tytułów spełniających kryteria:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Dybowski, Grzegorz.
, Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa).
, Pasińska, Dorota.
, Zawadzka, Danuta.
, Roman, Monika.
2.
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Świetlik, Krystyna.
, Pasińska, Dorota.
, Rosiak, Ewa.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Strojewska, Irena.
, Zawadzka, Danuta.
, Zdziarska, Teresa.
, Wyrzykowski, Paweł.
3.
Monitoring rynków rolno-spożywczych w warunkach zmieniającej się sytuacji ekonomicznej : synteza z wyników badań / redakcja naukowa Piotr Szajner ; autorzy: Piotr Szajner, Jadwiga Seremak-Bulge, Aleksander Grzelak, Iwona Szczepaniak, Robert Mroczek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Szajner, Piotr.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Mroczek, Robert.
, Grzelak, Aleksander.
4.
Handel zagraniczny produktami rolno-spożywczymi w latach 1995-2009 : praca zbiorowa / pod red. Jadwigi Seremak-Bulge ; aut. Anna Bugała [et al.].
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Bugała, Anna.
5.
Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego : synteza z realizacji tematu III / aut. Grażyna Morkis, Bożena Nosecka, Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Morkis, Grażyna.
, Nosecka, Bożena.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
6.
Ewolucja podstawowych rynków rolnych i jej wpływ na transmisję cen w latach 1990-2008 / aut. Jerzy Rembeza, Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Rembeza, Jerzy.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
7.
Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Grażyny Morkis ; aut. Jadwiga Dróżdż [et al.] ; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Morkis, Grażyna.
, Drożdż, Jadwiga.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
8.
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego / aut. Grażyna Morkis ; współpr. Piotr Chechelski [et al.] ; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge, Roman Urban ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Morkis, Grażyna.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Urban, Roman (1937-2016).
, Chechelski, Piotr.
9.
Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen / autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
10.
Ewolucja rynku zbożowego i jej wpływ na proces transmisji cen / red. nauk. Jadwiga Seremak-Bulge ; aut.: Jadwiga Seremak-Bulge [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.