Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Ser.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim / Anna Sip.
Autor:
Sip, Anna.
2.
Domowy wyrób nabiału / Kathy Farrell-Kingsley ; [tł. Olga Knopińska].
Autor:
Farrell-Kingsley, Kathy.
, Knopińska, Olga.
3.
Jajka i sery czyli Najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki / Hanna Szymanderska.
Autor:
Szymanderska, Hanna (1944-2014).
4.
Badania nad otrzymywaniem serów typu holenderskiego o zmniejszonej zawartości tłuszczu / Antoni Pluta.
Autor:
Pluta, Antoni.
5.
Opracowanie sposobu mieszania przetworów mlecznych zawierających kawałki owoców / Jan Limanowski.
Autor:
Limanowski, Jan.
6.
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior.
Autor:
Kędzior, Władysław.
7.
Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz.
Autor:
Cichosz, Grażyna.
8.
Technologia serów miękkich / Wojciech Derengiewicz.
Autor:
Derengiewicz, Wojciech.
9.
Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak.
Autor:
Żuraw, Józef (technologia żywności).
, Chojnowski, Władysław (technologia żywności).
, Jęsiak, Zdzisław.
10.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 3, Sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski, Julian Gaweł.
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
, Gaweł, Julian (1941- ).
Wydanie:
Wyd. 3, zm.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.