Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Ser.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim / Anna Sip.
Autor: Sip, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Domowy wyrób nabiału / Kathy Farrell-Kingsley ; [tł. Olga Knopińska].
Autor: Farrell-Kingsley, Kathy., Knopińska, Olga.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Jajka i sery czyli Najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki / Hanna Szymanderska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymanderska, Hanna (1944-2014).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Badania nad otrzymywaniem serów typu holenderskiego o zmniejszonej zawartości tłuszczu / Antoni Pluta.
Autor: Pluta, Antoni.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Opracowanie sposobu mieszania przetworów mlecznych zawierających kawałki owoców / Jan Limanowski.
Autor: Limanowski, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kędzior, Władysław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Technologia serów topionych / Grażyna Cichosz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Cichosz, Grażyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Technologia serów miękkich / Wojciech Derengiewicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Derengiewicz, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Żuraw, Józef (technologia żywności)., Chojnowski, Władysław (technologia żywności)., Jęsiak, Zdzisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 3, Sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski, Julian Gaweł. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Gaweł, Julian (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3, zm.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ