Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa /  Uchman, Waldemar (1940- ).
 2. Rola substancji organicznej w kształtowaniu żyzności mad żuławskich /1971. Zimont, Hipolit.
 3. Rola światła w architekturze znaczeniowej /2019. Wierzbicka, Anna Maria.
 4. Rola symboli /2006.  
 5. Rola systemu informacyjnego instytucji wdrażających środki pomocowe UE dla przedsiębiorstw regionu łódzkiego /  Pietras, Agnieszka.
 6. Rola szyszynki w rozwoju i dojrzewaniu gonad karpia (Cyprinus carpio L.) /1991. Popek, Włodzimierz (1950- ).
 7. Rola technologii informacyjnej w doskonaleniu systemów zarządzania /2006. Kisielnicki, Jerzy (1939- ).
 8. Rola temperamentu w rozwoju psychicznym /1990.Wyd. 2 popr.Strelau, Jan (1931-2020).
 9. Rola tlenu, azotu, wodoru i siarki w procesie krystalizacji grafitu sferoidalnego w żeliwach szarych /1974. Szpunar, Eugeniusz.
 10. Rola tłuszczów, białek i węglowodanów w organizmie człowieka /  Kołodziejski, Paweł Antoni.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ