Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Dominik, Piotr (technologia żywności).
Hasła przedm.
Gastronomia -- podręczniki akademickie.
Hotele -- zarządzanie -- podręczniki akademickie.
Restauracje -- zarządzanie -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
wg tytułu:
Gastronomia we współ...
Opis MARC
Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
Warszawa : ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008.
Hasła przedm.
Gastronomia
--
podręczniki
akademickie
.
Hotele
--
zarządzanie
--
podręczniki
akademickie
.
Restauracje
--
zarządzanie
--
podręczniki
akademickie
.
Opis fiz.:
159, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. 153-159 s.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
96208
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.