Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Reologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Reologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella /1992. Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
 2. Reologiczne i mechaniczne parametry produkcji betonów komórkowych : praca habilitacyjna /1978. Rogielewicz, Jan.
 3. Reologiczne równania stanu ośrodków quasiliniowych /1980. Kisiel, Igor (1910-1988).
 4. Reologiczne właśności materiałów modelowych /1962. Pindera, Jerzy Tadeusz.
 5. Reologiczne zagadnienia we współczesnych metodach elastooptyki i badań modelowych /1961. Pindera, Jerzy Tadeusz.
 6. Reology of materials and engineering structures /1984. Sobotka, Zdenek.
 7. Reometria płynów nienewtonowskich /1973. Kembłowski, Zdzisław (1932-2003).
 8. Reorganizacja przedsiębiorstw : zarządzanie zmianą organizacyjną /2010. Grzybowska, Katarzyna (logistyka).
 9. Reorientation of single elements in the theory of crystal nucleation /1978. Ziabicki, Andrzej (1933- ).
 10. Repair and protection of reinforced concrete structures : guidance2012. Sokalska, Anna Teresa.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ