Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Przetwory warzywne - Koncentrat z buraków ćwikłowych BN-81/8115-03 / autorzy projektu normy Władysław Hordyjewicz, Anna Potocka
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Przetwory warzywne - Koncentrat z buraków ćwikłowych BN-81/8115-03 /1982. Hordyjewicz, Władysław.
 2. Przetwory warzywne - Mieszanki warzywne konserwowe BN-81/8122-08 /1981.  
 3. Przetwory warzywne - Przecier pomidorowy BN-73/8123-03 /1974.  
 4. Przetwory warzywne - Przeciery z ogórków kwaszonych BN-76/8127-05 /1976. Winter, Antoni.
 5. Przetwory warzywne - Soki pitne warzywne i warzywno-owocowe BN-80/8121-01 /1980.  
 6. Przetwory warzywne - Szczaw konserwowy BN-79/8122-07 /1979.  
 7. Przetwory warzywne - Szparagi konserwowe BN-73/8122-11 /1973.  
 8. Przetwory z owoców i warzyw /1985.Wyd. 4.Miernik, Robert.
 9. Przetwory z owoców, warzyw i grzybów /1984. Fąferek, Ilona.
 10. Przetwory z warzyw i owoców mało słodzone i bez cukru /1982. Jacórzyński, Bohdan.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ