Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów /2013. Banach, Marcin.
 2. Przetwarzanie wyników pomiarów tensometrycznych /1972. Zawadzki, Jerzy (1923-2000).
 3. Przetwarzanie zbiorów danych : elementy metody i techniki projektowania /1976. Szaniawska, Magdalena.
 4. Przetwarzanie ziarna kukurydzy na cele paszowe /cop. 2006. Zawiślak, Kazimierz.
 5. Przetwórcze aspekty termodynamicznych właściwości polimerów termoplastycznych /2006. Kowalska, Beata (1959- ).
 6. Przetwornice częstotliwości : budowa, dobór, zastosowanie i eksploatacja /1996. Ptaszyński, Lech.
 7. Przetworniki A/C i C/A : teoria i praktyka /cop. 2012. Kester, Walt.
 8. Przetworniki analogowo-cyfrowe /1973.Wydanie 1.Libura, Andrzej.
 9. Przetworniki analogowo-cyfrowe i cyfrowo-analogowe /1987.Wydanie 1.Kulka, Zbigniew (1943- ).
 10. Przetworniki cyfrowe sygnałów elektrycznych : podstawy teoretyczne : praca zbiorowa /1978. Beliczyński, Bartłomiej.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ