Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów /
2013.
Banach, Marcin.
2.
Przetwarzanie wyników pomiarów tensometrycznych /
1972.
Zawadzki, Jerzy (1923-2000).
3.
Przetwarzanie zbiorów danych : elementy metody i techniki projektowania /
1976.
Szaniawska, Magdalena.
4.
Przetwarzanie ziarna kukurydzy na cele paszowe /
cop. 2006.
Zawiślak, Kazimierz.
5.
Przetwórcze aspekty termodynamicznych właściwości polimerów termoplastycznych /
2006.
Kowalska, Beata (1959- ).
6.
Przetwornice częstotliwości : budowa, dobór, zastosowanie i eksploatacja /
1996.
Ptaszyński, Lech.
7.
Przetworniki A/C i C/A : teoria i praktyka /
cop. 2012.
Kester, Walt.
8.
Przetworniki analogowo-cyfrowe /
1973.
Wydanie 1.
Libura, Andrzej.
9.
Przetworniki analogowo-cyfrowe i cyfrowo-analogowe /
1987.
Wydanie 1.
Kulka, Zbigniew (1943- ).
10.
Przetworniki cyfrowe sygnałów elektrycznych : podstawy teoretyczne : praca zbiorowa /
1978.
Beliczyński, Bartłomiej.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.