Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
75
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Wybrane zagadnienia z maszynoznawstwa w przemyśle spożywczym / pod redakcją Ewy Domian i Andrzeja Lenarta.
Autor:
Domian, Ewa.
, Lenart, Andrzej (1949- ).
2.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Jałosińska, Małgorzata.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Trafiałek, Joanna.
, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Wydanie:
Wydanie V poprawione i uzupełnione.
3.
Antropotechnika pojazdu w eksploatacji polowej i transporcie żywności / Zbigniew Burski, Jacek Wasilewski.
Autor:
Burski, Zbigniew (1944- ).
, Wasilewski, Jacek (technika rolnicza).
4.
Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin].
Autor:
Gil, Marian.
, Zin, Marek (1947- ).
, Głodek, Elżbieta.
, Rudy, Mariusz.
, Stanisławczyk, Renata.
5.
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.].
Autor:
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Wydanie:
Wyd. 4, 2. dodr.
6.
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : podstawowe zagadnienia / Adam Olszewski.
Autor:
Olszewski, Adam.
7.
Kontrola w rolnictwie ekologicznym / [zespół aut. Barbara Sazońska et al. ; red. Józef Tyburski, Sylwia Żakowska-Biemans] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
, Tyburski, Józef.
, Sazońska, Barbara.
8.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 4 popr. i uzup.
9.
Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego.
Autor:
Dłużewska, Elżbieta.
, Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
10.
Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Piotra Pawła Lewickiego.
Autor:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
, Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.