Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Turlejska, Halina.
Hasła przedm.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny -- Polska -- poradniki.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- poradniki.
Przegląd katalogu
wg autora:
Turlejska, Halina.
wg tytułu:
Praktyczny poradnik ...
Opis MARC
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP : producenci żywności / Halina Turlejska.
Autor:
Turlejska, Halina.
Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.
Hasła przedm.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
--
Polska
--
poradniki
.
Przemysł
rolno-spożywczy
--
kontrola
jakości
--
poradniki
.
Opis fiz.:
70 s. : wykr. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 58-60.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.