Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
6
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- konsumpcja energii.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Użytkowanie maszyn i aparatury w przetwórstwie rolno-spożywczym : wybrane zagadnienia / pod red. Janusza Wojdalskiego ; [aut.: Bogdan Dróżdż et al.].
Autor:
Wojdalski, Janusz.
, Dróżdż, Bogdan.
2.
Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne / red. nauk. Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski ; [aut. Agnieszka Kaleta et al.].
Autor:
Kaleta, Agnieszka.
, Wojdalski, Janusz.
Wydanie:
Wyd. 2 - rozsz.
3.
Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne / red. nauk. Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski ; [aut. Agnieszka Kaleta et al.].
Autor:
Kaleta, Agnieszka.
, Wojdalski, Janusz.
4.
Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego / Roman Kowalczyk.
Autor:
Kowalczyk, Roman (technologia żywności).
5.
Techniczne, ekologiczne i ekonomiczne zagadnienia inżynierii rolniczej : sympozjum z okazji jubileuszu 50-lecia pracy zawodowej profesora Kazimierza Zduna, Warszawa, 16 października 1999 / [oprac. red. Andrzej Chochowski, Krzysztof Korpysz] ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Techniki Rolniczej i Leśnej. Katedra Mechanizacji i Energetyki Rolnictwa.
Autor:
Chochowski, Andrzej (1952- ).
, Korpysz, Krzysztof (1957- ).
6.
Energia i woda w przemyśle rolno-spożywczym : wybrane zagadnienia / Andrzej Neryng [et al.].
Autor:
Neryng, Andrzej.
Wydanie:
Wyd. 3 zm.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.