Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Uwarunkowania rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich / redakcja naukowa Szczepan Figiel ; autorzy: Piotr Chechelski, Szczepan Figiel, Renata Grochowska, Wojciech Kozłowski, Dominika Kuberska.
Autor: Chechelski, Piotr., Figiel, Szczepan (1956- )., Grochowska, Renata (ekonomia)., Kozłowski, Wojciech (ekonomika rolnictwa)., Kuberska, Dominika.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Firlej, Krzysztof (1961- )., Żmija, Dariusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie / red. nauk. Bożena Nosecka ; aut.: Bożena Nosecka [et. al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nosecka, Bożena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jeżewska-Zychowicz, Marzena., Jeznach, Maria., Kosicka-Gębska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Innowacyjna żywność w opinii konsumentów i producentów / Iwona Kowalczuk.
Autor: Kowalczuk, Iwona.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce : ocena, uwarunkowania, rozwój / Maria Magdalena Grzelak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grzelak, Maria Magdalena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ