Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa /2007. Grajek, Włodzimierz (1946- ).
 2. Przeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości /2010. Gliszczyńska-Świgło, Anna (1966- ).
 3. Przeciwzużyciowe warstwy wierzchnie w układach tribologicznych /2002. Ozimina, Dariusz.
 4. Przed 13 grudnia.1983.Wyd. 2. 
 5. Przed 13 grudnia /1982. Konecka, Elżbieta.
 6. Przed egzaminem gimnazjalnym - uprawiamy sporty /  Wojciechowska, Agnieszka (1945- ).
 7. Przed egzaminem z języka angielskiego : reading comprehension, speaking practice /2000. Kubacki, Piotr.
 8. Przed i po dinozaurach /1988. Trepka, Andrzej (1923-2009).
 9. Przed i po maju /1983.Wyd. 3.Romeyko, Marian (1897-1970).
 10. Przed podbojem : Afryka północna i zachodnia w relacjach z XVIII i XIX wieku /1980. Dziubiński, Andrzej (1936- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ