Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 17 tytułów spełniających kryteria: Przechowywanie w chłodniach -- normy -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 

 1.
Mrożone owoce i warzywa - Podstawowe określenia i podział BN-88/8165-21 / autor projektu normy A. Bauer ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor: Bauer, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Mrożone wyroby kulinarne - Półprodukty ziemniaczane BN-88/8166-06 / autor projektu normy Alicja Pilarska ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor: Pilarska, Alicja (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mrożone wyroby kulinarne - Potrawy gotowe BN-85/8166-01 / autor projektu normy Bogdan Parcheta ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor: Parcheta, Bogdan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Pory zamrożone BN-84/8165-23 / [Anna Bauer] ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor: Bauer, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Groch zielony zamrożony BN-84/8165-07 / autorzy projektu normy Jacek Postolski, Janina Abramik ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Warszawa.
Autor: Postolski, Jacek (1929-2011)., Abramik, Janina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Mieszanki warzywne zamrożone BN-83/8165-26 / autor projektu normy Zbigniew Kosmala ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź.
Autor: Kosmala, Zbigniew.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Porzeczki zamrożone BN-82/8165-06 / autor projektu normy Jacek Postolski ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Warszawa.
Autor: Postolski, Jacek (1929-2011).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Mrożonki - Wyroby kulinarne mączne BN-81/8166-07 / autorzy projektu normy Alicja Pilarska, Andrzej Gogoliński ; instytucje opracowujące normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego w Warszawie.
Autor: Pilarska, Alicja (normalizacja)., Gogoliński, Andrzej.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Mrożone owoce i warzywa - Pakowanie i znakowanie BN-79/8165-13 / autor projektu normy Jacek Postolski ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor: Postolski, Jacek (1929-2011).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Mrożonki - Wyroby kulinarne ziemniaczane BN-80/8166-06 / autor projektu normy Janina Jędrzejewska, Alina Pilarska ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego w Warszawie.
Autor: Jędrzejewska, Janina., Pilarska, Alicja (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ