Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
17
tytułów spełniających kryteria:
Przechowywanie w chłodniach -- normy -- Polska.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
1.
Mrożone owoce i warzywa - Podstawowe określenia i podział BN-88/8165-21 / autor projektu normy A. Bauer ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor:
Bauer, Anna.
2.
Mrożone wyroby kulinarne - Półprodukty ziemniaczane BN-88/8166-06 / autor projektu normy Alicja Pilarska ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor:
Pilarska, Alicja (normalizacja).
3.
Mrożone wyroby kulinarne - Potrawy gotowe BN-85/8166-01 / autor projektu normy Bogdan Parcheta ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor:
Parcheta, Bogdan.
4.
Pory zamrożone BN-84/8165-23 / [Anna Bauer] ; Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor:
Bauer, Anna.
5.
Groch zielony zamrożony BN-84/8165-07 / autorzy projektu normy Jacek Postolski, Janina Abramik ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Warszawa.
Autor:
Postolski, Jacek (1929-2011).
, Abramik, Janina.
6.
Mieszanki warzywne zamrożone BN-83/8165-26 / autor projektu normy Zbigniew Kosmala ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź.
Autor:
Kosmala, Zbigniew.
7.
Porzeczki zamrożone BN-82/8165-06 / autor projektu normy Jacek Postolski ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Warszawa.
Autor:
Postolski, Jacek (1929-2011).
8.
Mrożonki - Wyroby kulinarne mączne BN-81/8166-07 / autorzy projektu normy Alicja Pilarska, Andrzej Gogoliński ; instytucje opracowujące normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego w Warszawie.
Autor:
Pilarska, Alicja (normalizacja).
, Gogoliński, Andrzej.
9.
Mrożone owoce i warzywa - Pakowanie i znakowanie BN-79/8165-13 / autor projektu normy Jacek Postolski ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa.
Autor:
Postolski, Jacek (1929-2011).
10.
Mrożonki - Wyroby kulinarne ziemniaczane BN-80/8166-06 / autor projektu normy Janina Jędrzejewska, Alina Pilarska ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego w Warszawie.
Autor:
Jędrzejewska, Janina.
, Pilarska, Alicja (normalizacja).
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.